Skeeleren

Twente -Vechtstreekronde

soort route
Skeeleren
afstand
100 km
geschatte tijd
6:00
hoogtemeters
40 Hm
calorieën
3000 Kcal
download gpx route
Voor de meer ervaren rijder, want 100 km zonder begeleiding is een hele tocht. Het asfalt is overwegend goed, maar er zijn ook korte stukjes tegels en klinkers. Met name het deel in de Vechtstreek is enigszins geaccidenteerd.

startpunt

De routes die wij maken starten als dit mogelijk is bij één van onze sponsoren. Je hoeft deze route niet per se vanuit het aangegeven startpunt te beginnen. Je kunt de route op elk willekeurig punt starten. Het ligt aan jouw GPS apparaat wat hier de verdere mogelijkheden zijn.

adres

Skeelerbaan Geesterenseweg 11, 7671 PA Vriezenveen
bekijk startlocatie op google maps

Twente – Vechtstreekronde 100km

Voor de meer ervaren rijder, want 100 km zonder begeleiding is een hele tocht. Het asfalt is overwegend goed, maar er zijn ook korte stukjes tegels en klinkers. Met name het deel in de Vechtstreek is enigszins geaccidenteerd. Geen grote klimmen, maar wel veel ‘op en neer’. Prachtige route! Het startpunt is ook hier bij de skeelerbaan aan de Geesterenseweg 11 te Vriezenveen, maar je kunt de route natuurlijk ook op een ander punt oppakken. Onderweg kom je door verschillende dorpjes, waar je diverse mogelijkheden vindt om de inwendige mens te versterken.

Suggesties voor stops

Km 21 Restaurant Waaijer
Km 30 Veenlust Bergentheim
Km 65 'N Tip Daarle
Foto van de routemaker
Jan Valk
Jan Valk, 51 jaar. Sinds 2007 lid van SWCT (toen nog Skeelerclub Twenterand). Toen begon ook zijn ‘sportieve carrière’ met een beginnerscursus skeeleren. Sindsdien is sporten in het algemeen en skeeleren in het bijzonder helemaal ‘zijn ding’. Van 2012 tot 2020 Heeft Jan als lid van het bestuur de portefeuille skeeleren met als onderdelen de organisatie van de skeelertochten, het beheer van de baan en de jeugdcommissie onder zijn hoede gehad.

de swct nieuwsbrief

Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

direct contact

Skeeler- & Wielerclub Twenterand
P/A Gerko Koppelman (Secretaris)
Oosteinde 3
7671 AR Vriezenveen
+316-18646708
info@swct.nl

skeelerbaan

Ijsclub Eendracht
Geesterenseweg 11
7671 PA Vriezenveen
Visit Oost voor de mooiste routes
Visit Oost voor de mooiste routes
SWCT Copyright © Alle rechten voorbehouden | Ontwerp en realisatie Monolith opportunity creators