Skeeleren

Skeeleren

Schaats je in de winter en wil je ook in de zomer trainen? Of wil je gewoon lekker sporten en plezier hebben? Kom dan gezellig bij ons skeeleren!

We trainen iedere dinsdag- en donderdagavond, mits goed weer, op de skeelerbaan “De Eendracht” in Vriezenveen. Regent het een keer dan is er een alternatieve training met bijvoorbeeld hardlopen en oefeningen voor kracht en coördinatie.

Er zijn trainingen voor beginners en gevorderden. De beginners leren de basistechnieken zoals remmen, draaien en vallen. In de gevorderde groepen bij de jeugd wordt er meer geoefend op de verdergaande technieken, zoals houding en afzet, bij de volwassenen draait het dan om het kilometers maken. 

Wil je meedoen? Dan moet je in het bezit zijn van eigen skeelers, helm en polsbescherming. Het dragen van deze bescherming is verplicht; elleboog- en kniebeschermers zijn, zeker als je net begint, aan te bevelen. Kom gerust een keertje langs om een training te proberen! Heb je zelf geen materiaal? Neem dan even contact met ons op, want we hebben skeelers etc. om uit te lenen. 

Voor de jeugd wordt er in de winter een droogtraining aangeboden, waarbij we naast het doen van oefeningen ter versterking van de skeelertechniek af en toe ook leuke spelletjes doen. 

Tevens organiseren we ieder jaar meerdere (kleine) evenementen, met als hoogtepunten onze eigen toertocht en deelname aan 24Kika.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je vrijblijvend een keer meedoen of meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

nieuws

Contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

direct contact

Skeeler- & Wielerclub Twenterand
P/A Gerko Koppelman (Secretaris)
Oosteinde 3
7671 AR Vriezenveen
+316-18646708
info@swct.nl

skeelerbaan

Ijsclub Eendracht
Geesterenseweg 11
7671 PA Vriezenveen
Visit Oost voor de mooiste routes
Visit Oost voor de mooiste routes
SWCT Copyright © Alle rechten voorbehouden | Ontwerp en realisatie Monolith opportunity creators