24KiKa Groot succes

Op 6 en 7 september hebben 265 skeeleraars uit binnen- en buitenland ruim € 74.000 bij elkaar gereden voor stichting KiKa tijdens de 24-uurs skeelerestafette 24KiKa. De omstandigheden waren dit jaar verre van perfect, maar de sfeer was wederom heel goed. Skeelerclub Twenterand deed mee met 6 teams van in totaal 27 skeeleraars waaronder 13 jeugdleden. 

De stichting KiKa, teamgeest en gezelligheid brachten het beste naar boven. De Vriezenveense skeeleraars reden samen 2325 km! De meeste Vriezenveense ronden werden op de klokken gebracht door Johan Niphuis en René Oude Alink die elk 72 ronden van 2,5 km voor hun rekening namen.   

KiKa de winnaar

Met een opbrengst van ruim € 74.000,– aan giften en verkoop van loten en KiKa-merchandising draagt de 24KiKa bij aan de weg naar genezing van kleine kankerpatiënten. En dat is toch het allermooiste nieuws van dit weekend. 

En dan is het ook mooi om te weten dat de rijders en rijdsters van Skeelerclub Twenterand hiervan het prachtige bedrag van ruim € 5200,– hebben ingebracht. Uiteraard was dit niet mogelijk geweest zonder de inbreng van de sponsoren die hiervoor dan ook grote dank verdienen. De teams van skeelerclub “Twenterand” bedanken alle gulle gevers en hopen ook volgend jaar weer bij hen te mogen aankloppen voor opnieuw een bijdrage voor het goede  doel. 

Wij bedanken onze sponsoren voor hun bijdrage aan 24KiKa 2019:

Baan twente BV
Bakkerij ‘De Kraai’
De delmar kantoormeubelen
Colors @Home Deterink
Holland Meel
JD Computers
Jumbo
Kara Energy Systems
Autoschade Kelder
PHB Deventer
Schoenmaker
Schutte Juweliers
Smelt kappers
Mijn makelaar Stegeman
Aannemersbedrijf EGJ Steggink
De Toren
Wolters ijzerwaren
Taxi Sickman
Autobedrijf Schmidt
Hillen Almelo

misschien ook interessant