Nieuwe kleding!

Beste fiets- en skeelervrienden!

De nieuwe kleding is (grotendeels) binnen!

We hebben ons vertrouwde design aangehouden met daarop bekende en nieuwe sponsoren! We zijn erg trots dat deze ondernemers onze sportieve ambities voor de komende 5 jaar willen steunen!

Voor de fietsers hebben we een aantal technische verbeteringen doorgevoerd in de kleding. Naast de lange rits aan de voorkant, hebben we een zakje met rits op de achterkant en zitten er fluorescerende accenten op de achterkant voor betere zichtbaarheid in schemer/ donker. Verder is de kleding voorzien van lasercut mouwtjes, een verbeterde zeem en antislip aan de binnenkant van de broek en in het jasje. 

Van de skeeleraars weten we ook dat de skeelerpakken niet altijd aansluiten bij de wensen en behoeften van onze leden. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een andere leverancier. Dat denken wij op dit moment gevonden te hebben in Bioracer. Bioracer is een bekende in de fiets- en schaatswereld en ze hebben ook skeelerpakken in het assortiment. De skeeleraars die een nieuw pak wensen kunnen helaas nog niet terecht bij Smoes, maar die kunnen hun pak bestellen via Anouk. Op deze manier kunnen we goed in kaart brengen welke behoefte er is met aantallen. Geef dit aan Anouk door voor 15 februari. Dan kunnen we de bestelling tijdig maken. Je mag dit mailen naar anouk@swct.nl.

Bij Smoes ligt een redelijke voorraad met fietskleding en ook nog skeelerkleding. Dat betreft kleding van de periode tot 2018, kleding tot 2021 en de nieuwe kleding. De kleding tot 2018 vinden jullie bij Smoes als ‘europakker’. De kleding tot 2021 hebben we ook een leuke korting op gegeven en zelfs voor de nieuwe kleding hebben we prijzen laag gehouden. Dat hebben we gedaan omdat we als club trots zijn dat jullie zoveel mogelijk in onze kleding fietsen en daarom hebben we het door de sponsoren beschikbare geld ten goede van de kleding laten komen.

Onze nieuwe sponsoren willen we natuurlijk graag op de straat zien, daarom is een nieuw zomersetje al te koop voor €45! Dat is een luxe fietsbroek met shirt. Aangezien we als club ook een morele verantwoordelijkheid hebben richting het milieu, willen we niet zomaar afscheid nemen van prima clubkleding. Daarom is er voor gekozen om deze clubkleding met een korting aan te bieden voor onze leden. Dit betreft zowel zomer als winterkleding. Van de winterkleding is nog een zodanige voorraad dat we hier nog niet direct nieuwe modellen van konden bestellen.

Is alles dan op voorraad? Wellicht niet, maar dat houden we scherp in de gaten samen met Smoes Tweewielers en waar mogelijk bestellen we zo snel mogelijk bij!

Maak dus een beetje ruimte in de kast. Bekijk of dat oude setje nog een jaar door kan of dat je gaat vervangen. Bij twijfel en met deze prijzen… zouden wij het wel weten

De prijslijst is te vinden op deze website! Print deze lijst uit en neem dit mee naar Smoes. Dat werkt het snelst. Mochten jullie vragen en/of opmerkingen hebben over de kleding, dan horen wij dat graag!

Veel fietsplezier weer toegewenst in deze kleding!

Bestuur Skeeler- en Wielerclub Twenterand

Link naar prijslijst kleding: https://www.swct.nl/kleding

misschien ook interessant