Afscheid Jan Valk
Afscheid nemen bestaat niet

Het gezicht van Jan Valk is het gezicht van skeeleren. Hij is de laatste jaren onmiskenbaar aanwezig in de club. Zijn verbindende manier van besturen heeft voor mooie ontwikkelingen gezorgd in de club. Jan is en was altijd een stabiele factor. Mooi kenmerkend traject was het realiseren van een nieuwe asfaltlaag op de skeelerbaan. Met engelengeduld heeft Jan de mensen geënthousiasmeerd, voor draagvlak gezorgd en uiteindelijk een nieuwe baan gerealiseerd met alle betrokken partijen. Daarbij is hij nooit de realiteit uit het oog verloren. 

Met engelengeduld heeft Jan de mensen geënthousiasmeerd, voor draagvlak gezorgd en uiteindelijk een nieuwe baan gerealiseerd met alle betrokken partijen.

Met het afscheid van Jan nemen we ook afscheid van een hoop ervaring. Jan was één van de eerste bestuursleden van het huidige SWCT. Uiteraard blijft Jan nauw betrokken bij de club en we zijn dan ook blij dat hij de kar blijft trekken op het gebied van skeeleractiviteiten zoals clubtochten. 

Vanaf 2021 zal Anouk Prijs de taken van Jan overnemen in een interim rol. Tijdens de jaarvergadering lichten wij graag deze bestuurswissel toe. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de skeeleraars goed vertegenwoordigd blijven met Anouk.

Helaas is een afscheid in fysieke vorm de komende tijd nog niet mogelijk. Wel willen we Jan vanaf hier ontzettend bedanken voor zijn inzet voor de club! We hopen dan ook in betere tijden nog een keer het glas op deze inzet te kunnen heffen! 

misschien ook interessant