Boktocht 2023

De Boktocht

Deze mooiste tocht van Twente is onderdeel van Folk & Bock, de gezelligste zondag van het jaar. Waarom? Wij zorgen dat er onder zeer aangename omstandigheden door het mooie Twente rondom Wierden gefietst kan worden. Ook is de verzorging op de pauzeplaats bijzonder en geheel in stijl van Folk & Bock.

Na de pauze kun je weer gezamenlijk de Gpx vervolgen of met de voorfietsers op pad om de route af te maken. Het is geen wedstrijd maar een prachtige tocht en een gezellig samenzijn. Gewoon lekker fietsen met veel lol onderweg!

Bij terugkomst op het startpunt bij De Boshoeve Sport & Adventure in Hoge Hexel staat je een heerlijke dorstige versnapering te wachten in de vorm van een bokbiertje, frisje of wijntje. Deze versnapering wordt je aangeboden door SWCT en MDZK. Op het sfeervolle festivalterrein kun je aansluitend genieten van de verschillende artiesten en bands met o.a. folk, rock, pop en hillbilly music. Natuurlijk kun je ook je inwendige mens goed verzorgen. Er zijn verschillende kamado's en foodtrucks met de heerlijkste gerechten.

Wij als organisatie van SWCT en MDZK doen er alles aan om het jullie zo gezellig mogelijk te maken. Starten kan tussen 11.30 en 12.30 uur en we beginnen met een goeie bak koffie.

De bewaakte fietsen stalling is tot 15.00 uur bewaakt, als men dan langer blijft dient men zelf zorg te dragen voor uw eigen fiets.

Graag tot zondag 24 september!

Aanmelden kan via https://www.fietssport.nl/toertochten/54325/boktocht-2023

misschien ook interessant